Huishoudelijke Mededeling 2019 no. 1

De inschrijvingen sluiten op de zaterdagavond in de Voorbereiding!

Hallo allemaal!

 

We zijn met de werkgroep weer druk bezig - niet in de laatste plaats om D'n Inbreng klaar te maken voor het aankomende seizoen LEFH, Helvoirts Weekend en natuurlijk KinderVakantieWerk, maar ook met het verzinnen van nieuwe spelletjes, het bouwen van een nieuw sponsorbord en natuurlijk de thema-aankleding van het veld. Daarnaast gebeuren er ook allerhande dingen achter de schermen, want we blijven continu slijpen en schaven aan de organisatie van het zomerevenement.

 

Tegen het begin van de zomervakantie wordt de nieuwe flyer weer uitgedeeld op de scholen van Helvoirt en Cromvoirt en gaan de inschrijvingen open. Traditiegetrouw gaat de secretaris op zondag in de voorbereidingsweek samenzitten met het bestuurslid van elke werkgroep om gezamenlijk de groepen in te delen op basis van de schoolgroep en de opgegeven voorkeuren. Elk jaar opnieuw blijkt dat nogal een gepuzzel - en daar gaan we voorlopig nog niets aan veranderen, Inge en al haar vaardigheden in Excel ten spijt.

 

Ook traditiegetrouw breekt dan de maandagochtend aan van de opening van KVW: de werkgroep is druk doende om de laatste spullen het veld op te sjouwen, het terrein wordt verder aangekleed, de kersverse leiding heeft net de laatste instructies gekregen en moet er weer even inkomen, de eerste ouders komen hun kinderen aanmelden voor de nieuwe editie en daar tussendoor ontvangen we ook nog nieuwe inschrijvingen met nieuwe voorkeuren voor een groep waarmee bovenstaande puzzel effectief weer opengebroken wordt.

 

In het kader van dat laatste hebben we besloten om dit jaar de inschrijvingen op zaterdagavond 20:00u in de voorbereidingsweek - dit jaar op 3 augustus - te sluiten. Hiermee willen we op de (toch al) hectische maandagmorgen de rust zoveel mogelijk bewaren en doende zijn met waar we eigenlijk mee bezig horen te zijn: het programma.

 

We zullen de komende tijd deze boodschap via verschillende kanalen communiceren (deze website, de flyer, social media, 't Pomphuiske, Helvoirt.net, et cetera) zodat dit de komende editie zo vloeiend mogelijk kan worden geïntroduceerd en geadopteerd.

 

Dank u wel voor uw begrip, namens de werkgroep van KVW:

 

Nienke van de Wiel-Mathijssen

Leon Scheffers

Robin Kemps