KinderVakantieWeek 49 3/4 - Het Programma

De zomer is in volle gang en iedereen heeft weer zin in KVW! Maar wat gaan we nou eigenlijk doen?

Hallo allemaal!

 

Sta jij ook te trappelen om weer een weekje te mogen gaan spelen? Wij in ieder geval wel! De werkgroep is vanaf zaterdag 8 augustus de hele week bij D'n Inbreng te vinden om de KinderVakantieWeek voor en door Helvoirt te begeleiden! Jullie mogen als gezin - of als gezelschap, als je met anderen afspreekt - in Helvoirt op ontdekking gaan aan de hand van de spelletjes en activiteiten die we voor jullie gemaakt hebben. Wat gaan we doen?

 

In zijn algemeen

  • De werkgroep 'draait' het programma elke dag van 10:00u tot 17:00u. Tussen die tijd zijn we bereikbaar en zullen we rondjes door het dorp maken om het proramma te ondersteunen
  • Dit jaar hebben we, uitgezonderd de zeskamp op woensdag, géén leiding. Ouders en/of verzorgers dienen zelf met de kinderen te voet te veld te gaan
  • De werkgroep hanteert de maatregelen zoals voorgeschreven door de actuele noodverordening (www.vrbn.nl) en vraagt jullie hetzelfde te doen
  • Voor de zeskamp rekenen we 5 euro per inschrijving, voor het programma door Helvoirt vragen we een (vrijwillige) bijdrage van 1 euro per dag per deelnemend kind. Dit kun je overmaken naar NL90 RABO 01211 95570 op naam van Kindervakantieweek met vermelding van de namen van de deelnemende kinderen.

 

Maandag

Je gaat op een speurtocht langs de mooiste plekjes van Helvoirt met spelletjes en opdrachtjes links, rechts, boven en onder. De route, vragen en antwoordformulier komen op de website beschikbaar en je kunt deze bij D'n Inbreng af komen halen.

 

Dinsdag

Voor de dinsdag heeft de werkgroep twee verschillende activiteiten opgezet: als je even bij moet komen van de wandeltocht op maandag hebben we voorbeeldjes gemaakt van wat je in alle rust zou kunnen gaan knutselen. Laat hem aan ons zien bij D'n Inbreng of mail er een foto van naar ons, want de mooiste creaties krijgen een vermelding op Facebook en Instagram!

Als je nog niet te stoppen bent, is wellicht de Crazy 88 door het dorp iets voor jou? Voor de Crazy 88 kun je dinsdagmorgen de opdrachten op onze website vinden of bij D'n Inbreng op komen halen.

 

Woensdag

Vandaag hebben we een heuse zeskamp voor jullie in petto!

We vragen je wel vooraf aan te melden zodat we je in kunnen delen. Afhankelijk van in welke klas je het afgelopen jaar zat word je ingedeeld in het ochtend- of middagblok, met elk ruimte voor maximaal 80 kinderen. De spellen van de zeskamp zullen voor alle kinderen (groep 1 t/m brugklas) hetzelfde zijn.

 

Donderdag

Ga lekker naar buiten en op pad langs alle veldjes en speeltuinen van Helvoirt. We hebben het extra aangekleed met allerlei spelletjes bekend van KVW. De precieze locaties zullen we die dag bekendmaken zodat er voor ieder wat wils te beleven is!

 

Vrijdag

Op basis van de verschillende opdrachten die de werkgroep heeft samengesteld kun je er in ons Cluedo-spel uiteindelijk achter komen wie de moord heeft gepleegd - en waar, en met welk voorwerp. Met het goede antwoord kun je nog iets lekkers komen halen bij D'n Inbreng!

 

 

Als je je wilt aanmelden, stuur dan een mailtje naar info@kvwhelvoirt.nl met van elk kind de volgende gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum en de klas waarin hij/zij afgelopen jaar zat
  • Straat, huisnummer en woonplaats
  • Contactgegevens (mobiel nummer en/of mailadres)
  • Welke dag of dagen je mee wenst te doen.

 

Je vindt het laatste nieuws op onze website www.kvwhelvoirt.nl, Helvoirt.net, Facebook of Instagram. Heb je een vraag? Mail ons via info@kvwhelvoirt.nl of bel ons:

 

Nienke van de Wiel - Mathijssen   Bas Witlox   Robin Kemps
Voorzitter   Bestuurslid   Penningmeester
06 4400 2163   06 5101 8987   05 5389 4558