Programma werkgroep kleuters

Net als voorgaande jaren is voor de kleuters het programma op alle dagen met uitzondering van de woensdag - dan kunnen ze even op adem komen van alle energie die ze eruit hebben kunnen gooien tijdens de zeskamp op dinsdag! Veel plezier allemaal!Bekijk hier de werkgroep

Maandag 6 augustus

 • Vanaf 09.30u kunt u uw kind(eren) inschrijven en/of aanmelden bij d'n Inbreng
 • Niet vergeten een lunchpakket en een beker met naam mee te geven. Goede schoenen zijn aan te bevelen.

 

10.00u  Officiële opening van de 48ste KinderVakantieWeek!

De aanmelding is bij D’n Inbreng en tijdens de officiële opening wordt de KVW-mascotte onthuld. KinderVakantieWeek gaat weer beginnen!

Dit jaar gaan de handjes uit de mouwen! Ben jij een ware klusser of juist een echte Freek Vonk? Komende week gaan we dit allemaal testen door het spelen van allerlei spelletjes. We beginnen met een speurtocht en spelen we ’s middags het Carcassonne-spel en gaan we iets leuks knutselen. Na een gezellige speeldag eindigt dan deze eerste dag!

 

16.00u  Einde van het programma

Dinsdag 7 augustus

 • Vanaf 09.30u kunt u uw kind(eren) inschrijven en/of aanmelden.
 • Niet vergeten een zwembroek/badpak, handdoek en/of badjas, lunchpakket en een beker met naam mee te geven.
 • Goede schoenen / waterschoentjes / slippers zijn verplicht vanwege het asfalt.

 

10.00u  Zeskamp

Vandaag staan er voor jullie GROTE luchtkussens klaar. Wie is er klaar voor om zo snel mogelijk erover heen te kunnen rennen?! Verder hebben we nog veel meer spellen! Hebben jullie er ook zo’n zin in?

 

16.00u  Einde van het programma.

Wat zullen jullie moe zijn na deze sportieve dag! Gelukkig hebben jullie morgen een rustdag! We zien jullie graag donderdag terug!

 

LET OP! Start programma donderdag 10.00u
Vanaf 09.30u kunt u uw kind(eren) inschrijven en/of aanmelden zonder fiets op de parkeerplaats van Duinoord (Duinoordseweg 8) te Helvoirt. Het zou erg fijn zijn als er zo veel mogelijk wordt gecarpoold, zodat we de wijk niet te veel tot last zijn.

Donderdag 9 augustus

 • Vanaf 09.30u kunt u uw kind(eren) inschrijven en/of aanmelden zonder fiets op de parkeerplaats bij de Duinoordseweg 8 te Helvoirt.
 • Niet vergeten een lunchpakket en een beker met naam mee te geven.
 • Goede, dichte (oude) schoenen en kleding die vies mogen worden zijn aan te bevelen.

 

10.00u  Start van het programma

Wie is de beste archeoloog of ben je juist meer een Freek Vonk? Vandaag komt de zus van Freek Vonk langs om ons alles te vertellen over dieren! Om goed te kunnen kijken naar de dieren en het bodemonderzoek te doen hebben we een goede hut nodig. Vanuit daar gaan we starten met het dieren onderzoek en natuurlijk kijken wat we allemaal in de duinen kunnen vinden. Ben je al benieuwd?

 

16.00u  Einde van het programma.

Wij hopen dat jullie het heel leuk vonden vandaag.

Jullie papa en mama mogen jullie om 16.00u weer op komen halen op dezelfde parkeerplaats als vanmorgen.

 

LET OP! Aanmeldlocatie vrijdag

Vrijdag kunt u uw kind(eren) aanmelden, ZONDER FIETS, bij het veldje aan de Hazelaar in Helvoirt.

Vrijdag 10 augustus

 • Vanaf 12.30u kunt u uw kind(eren) inschrijven en/of aanmelden ZONDER FIETS bij het veldje aan de Hazelaar in Helvoirt.
 • Niet vergeten een beker met naam mee te brengen in een stevige rugzak. Goede schoenen zijn aan te bevelen.
 • Zorg ervoor dat je thuis al goed gegeten hebt!

 

13.00u  Start van het programma

De allerlaatste dag is alweer aangebroken. We gaan er een spannende laatste dag van maken. Wie heeft zijn beroep gevonden? Vandaag zullen we de laatste test gaan houden. Zo gaan we een speurtocht lopen en gaan we kijken wie de meeste symbolen heeft gevonden bij het betoverend doolhof?

Als we het laatste spel hebben gespeeld zullen we samen teruglopen naar D’n Inbreng om gezellig samen af te sluiten met frietjes en een feestje!

 

De ouders/verzorgers van alle kinderen worden vriendelijk verzocht om 18.00u aanwezig te zijn op de rolschaatsbaan.

 

18.00u Dorpsfeest op de rolschaatsbaan!

Is het de materiaalmannen gelukt om ook dit jaar het dorpsfeest weer op te zetten? Steigerpijpen, een hoop hout, slingers, lampen, muziek, luchtkussens; ik denk dat we er zijn!! Een groot feest ter afsluiting van alweer de 48e KinderVakantieWeek!

 

19.00u Afsluiting programma

 

21.15u Officiële afsluiting KinderVakantieWeek 2018

Het zit er weer op! Dank jullie wel voor de gezellige week! We hopen dat jullie weer hebben genoten en tot volgend jaar!

 

21.30u KAMPVUUR!