Programma werkgroep peuters

Het programma voor de peuters in het kort:

 

Dag Starttijd Eindtijd Startlocatie Eindlocatie
Maandag     - -
Dinsdag     - -
Woensdag 10:15 14:30 Inbreng Natuurspeeltuin
Donderdag     - -
Vrijdag     - -


Bekijk hier de werkgroep

Woensdag 16 augustus

  • Vanaf 10.15 uur kunt u uw kind(eren) aanmelden bij het van Beringenveldje achter D’n Inbreng, graag zonder fiets.
  • Neem een lunchpakketbeker met naam, zonnebrand en eventueel een schone luier en schone kleding mee.
  • Bij goed weer zullen we ook waterspelletjes doen dus doe dan kleding aan die nat mag worden en neem reservekleding mee. Waterschoentjes zijn aan te bevelen.

10.15u  Start programma

Na de aanmeldingen zullen we van start gaan met ons leuke programma! We zullen naar de natuurspeeltuin gaan, echter bij slecht weer is er een alternatief programma binnen.

In de speeltuin staan veel leuke spelletjes klaar. Zo kunnen jullie eendjes vissen, kan er natuurlijk geknutseld worden en zullen we een bingo tocht gaan doen. Uiteraard kunnen jullie ook roetsjen van de glijbaan en kan er in de zandbak gespeeld worden. 

Daarnaast krijgen wij vandaag bezoek van een echte clown! De clown zal zijn grappigste circus trucjes laten zien en jullie zullen er zelf ook een paar leren! Misschien kunnen jullie hem zelfs wel helpen om zijn circus optreden te verbeteren. 

Bij mooi weer zorgen we voor extra waterspelletjes en nog veel meer leuks. Ook zullen we ervoor zorgen dat er genoeg drinken is. Maar dat is nog niet alles…. je krijgt ook een lekker stukje fruit en een ijsje!

Moe en tevreden kun je om 14:30 weer opgehaald worden door papa en mama bij de natuurspeeltuin.

 

 

14.30u  Einde van het programma