Smoelenboek

Je bent hier:
Voorzitter

Bas Witlox Voorzitter

Bas is ook al weer een hele tijd te vinden op het terrein van KVW. Na een aantal jaren binnen de werkgroep, mag hij zich dan toch echt de voorzitter van Kindervakantiewerk Helvoirt noemen. Bas heeft naast veel organisatietalent een groot verantwoordelijkheidsgevoel en onuitputtelijke bron van energie én houdt wel van een feestje. Lijkt ons een ideale voorzitter!

Laura Jansen - van Rooij Secretaris Aanspreekpunt Creatief

Laura zorgt er voor dat alles juist op papier staat. En denk je nu die is alleen maar van de lettertjes? Zeker niet! Ze zorgt er samen met haar team van creatievelingen voor dat alles elk jaar in een mooi nieuw thema jasje gestoken wordt en alles mooi aangekleed wordt. Van grote spellen tot kleine spellen, van website tot poster, niets is hun te gek.

Harm van Iersel Penningmeester

Sommige mensen weten niet goed hoe ze met geld om moeten gaan, maar Harm is hier om te laten zien hoe het moet. Hij trekt alle potjes open en benadert jan en alleman om zo veel mogelijk voor elkaar te krijgen voor de kids. Gaat je vraag over centjes? Harm is je man!

Nicole de Kruijf Aanspreekpunt Pe/Kl

Nicole heeft een soort lat-relatie met KVW. Vanuit haar woonplaats Rotterdam heeft ze gelukkig nog tijd voor de werkgroep. Zij is een van de gelukkige die zowel als kind, DVB, Leiding van alle leeftijden als werkgroepslid mee heeft gedaan. Genoeg ervaring dus om het aanspreekpunt voor Peuters/Kleuters te zijn!

Isa Reijnders Werkgroepslid

Isa is inmiddels een van de vaste gezichten binnnen de werkgroep. Zo heeft ze eerder de werkgroep 3 t/m5 aangestuurd, nu gaat ze eens zien hoeveel te kleuters in hun mars hebben! 

Josje Pouwer Werkgroepslid

Geboren en getogen in Helvoirt kennen vooral heel veel kleine kindjes haar. Ze is namelijk veel op school te vinden. Vorig jaar is ze zo enthousiast geworden als leiding dat ze zich direct heeft aangemeld als werkgroepslid voor de kleuters. Ze kan die kids gewoon geen 6 weken missen! 

Guus van Gemert Werkgroepslid

Guus is zo iemand die als kind al meedeed met KVW en daarom vrij makkelijk te overtuigen was om zich aan te melden voor de werkgroep. Hij wist namelijk al láng hoe leuk het was! Vol enthousiasme en met nieuwe ideeën heeft hij zich bij de werkgroep 3/ t/m 5 gevoegd. 

Jasper Slegers Aanspreekpunt 3 t/m 5

De vonk sloeg direct over toen hij zich aanmeldde: Jasper is een stralend lichtje in het team van werkgroepsleden. Kleine tip, als er geintjes uitgehaald worden heeft hij er vaak iets mee te maken. Gelukkig duikt zijn serieuze kant ook af en toe op als hij de werkgroep 3 t/m 5 aanstuurt. 

Bente Pieterse Werkgroepslid

Eerder was ze al aanwezig met een EHBO hesje aan, maar sinds enkele jaren zitten we als werkgroep extra safe! Voor splinters, blaren, schrammen en botbreuken kunnen we bij haar terecht, maar ze is ook nog creatief in het bedenken van spellen.

Koen Verhoeven Werkgroepslid

Handige handjes hebben we natuurlijk nooit genoeg, en Koen heeft gelukkig overal een oplossing voor. Hij laat dit jaar samen met zijn werkgroep zien waar de kleuters allemaal toe in staat zijn!

Geerke van Iersel Werkgroepslid

Geerke was al jaren bekend als enthousiasteling bij KVW als leiding, maar sinds ze de overstap naar de werkgroep gemaakt is dat enthousiasme alleen maar gegroeid! Ze is vol goede ideeën en heeft heel erg veel zin om allerlei leuke dingen voor de kids te organiseren! 

Maud Verbeek Werkgroepslid

Als jullie je afvroegen wie dit jaar zo kalm bleef tijdens het altijd chaotische zeskamp, dat was onze Maud! Zij heeft al heel wat jaren leiding erop zitten en brengt een bonk aan ervaring met zich mee.

Dirk van Hooft Werkgroepslid

Dirk brengt met zijn nuchtere kijk op zaken weer een hele nieuwe wind binnen de werkgroep 3 t/m 5. Hij heeft ook al heel wat jaartjes leiding erop zitten waardoor veel kinderen hem wel zullen herkennen

Hymke Wijffels Werkgroepslid

Hymke was al járen een zeer gewaardeerde leiding binnen KVW, maar heeft zich toch ook aangesloten bij de werkgroep. Zij weet door haar ervaring natuurlijk als geen ander wat werkt en wat niet, dus dat moet helemaal goed komen met het programma van 6 t/m B1 dit jaar!

Jurre Vugts Materiaalman

Jurre is zo iemand die je niet veel ziet, maar die wel ont-zet-tend veel doet. Vrijwel onmisbaar binnen KVW. Chef water, chef elektra, chef Inbreng, en dat alles achter de schermen. Je wéét gewoon dat hij er is, maar je ziet hem dus eigenlijk nooit – ook dat is een gave.

Bart Schapendonk Materiaalman

Bart was zo in de aanloop naar KVW al vaker aanwezig, maar heeft dan nu toch echt gekozen om zich aan te sluiten bij de werkgroep. In de werkgroep materialen hoopt hij zijn steente bij te kunnen dragen om alles van een leien dakje te laten verlopen.

Leoni van Houtum Materiaalvrouw

Dat vrouwen zéker niet onder doen voor mannen qua handigheid bewijst Leoni al jaren. Zo liep ze al jaren achter schermen met lichtkabels te sjouwen, maar sinds een tijdje doet ze dat ook daadwerkelijk in de werkgroep. Een sterke dame zonder hoogtevrees die bomvol energie en ideeën zit!

Fenne van Iersel Werkgroepslid

Geen idee wat men altijd zegt over de jongste in een gezin, maar wij zijn in elk geval super blij dat ook de jongste telg van de familie van Iersel actief is binnen KVW. En als je dacht dat je alles al gezien had…Fenne blijft je verbazen! Met haar tomeloze energie en aanstekelijke lach zorgt ze in elk geval vaak genoeg voor de slappe lach!

Brenda van den Heuvel Aanspreekpunt 6 t/m B1

Brenda houdt wel van spelletjes! Zij is dan ook een van de bekende krachten bij 6/brug die de spellen voor deze groep bedenkt. Zij steekt daar ontzettend veel tijd in en dat is ook terug te zien in het eindresultaat.

Niels de Kruijf Aanspreekpunt Materialen

NIels is een manusje van alles en bovenal hofhovenier van KVW. Hij klust, hij bedenkt spelletjes, hij schildert en verplaatst al het materiaal met zijn aanhanger alsof hij er elke dag mee rond rijdt. Als we een tuin hadden kon hij die ook nog keurig bijhouden! Hij probeert met zijn materialenteam alle spullen overal op tijd te hebben.