Wat gaan we dit jaar nu allemaal doen tijdens KVW?

Dat is nog een verrassing, maar terwijl we druk aan het werk zijn met het programma hebben we de afgelopen maanden ook al enkele keren een verstrooide professor rond d’n Inbreng zien lopen. Hij was allemaal onderdelen bij elkaar aan het schrapen en toen we vroegen wat hij allemaal aan het doen was, vertelde hij over zijn tijdmachine.

Deze beste man heeft dus het idee om door de tijd te gaan reizen. Van de prehistorie tussen de dino’s naar de swingende seventies, terug naar de ridders in de middeleeuwen om via het jaar 2134 naar de ontdekkingsreizigers te gaan. Wat zal die man een hoop leuke dingen gaan beleven!

Hij heeft ons bij KVW wel gevraagd of we mee konden helpen aan het bouwen van zijn tijdmachine, dus mocht iemand nog een (kapotte) klok hebben liggen die niet meer gebruikt wordt, toetsenborden, meng/bedieningspanelen of andere zaken met knopjes en schuifjes dan worden wij daar heel blij van! Misschien komt er dan wel een échte tijdmachine op de rolschaatsbaan te staan.

Kun je ons hier bij helpen? Stuur ons dan een berichtje via onze socials of mail naar info@kvwhelvoirt.nl Wij komen het dan graag bij je halen zodat we die gekke professor een handje kunnen helpen!

More articles